lunes, 26 de noviembre de 2007

Novos manuais de dieta moderna

Dieta moderna para
el tratamiento del colesterol

Conforme ás mais recentes investigacións científicas, as receitas deste libro permitiranlle reducir o colesterol no sangue e os riscos dunha posible enfermidade coronaria ou circulatoria por mor da arterioesclerosis. Fáciles de preparar e con numerosos consellos prácticos para lograr os mellores resultados en calquera situación. Con pratos especiais e suxestións para guarnicións e especialidades da cociña integral, e para a adaptación das receitas aos demais membros da familia. Con exactas indicacións sobre o valor nutritivo dos alimentos e o seu contido en calorías, proteínas, graxas, hidratos de carbono e fibra. Magníficas fotografías en cor, esquemas, táboas e debuxos explicativos.


Dieta moderna para
el tratamiento de la diabetes

As receitas deste libro axudaranlle a combater a enfermidade e a reducir o nivel de azucre no sangue, segundo as mais recentes investigacións científicas. Fáciles de preparar e con numerosos consellos prácticos para lograr os mellores resultados en calquera situación. Con pratos especiais e suxestións para guarnicións e especialidades da cociña integral, e para a adaptación das receitas aos demais membros da familia. Con exactas indicacións sobre o valor nutritivo dos alimentos e o seu contido en calorías, proteínas, graxas, hidratos de carbono e fibra. Magníficas fotografías en cor, esquemas, táboas e debuxos explicativos


Dieta moderna para
las enfermedades cardiovasculares e hipertensión

As receitas deste libro axudaranlle a previr as enfermidades cardíacas e circulatorias e a potenciar o tratamento médico das mesmas, segundo as mais recentes investigacións científicas. Fáciles de preparar e con numerosos consellos prácticos para lograr os mellores resultados en calquera situación. Con pratos especiais e suxestións para guarnicións e especialidades da cociña integral, e para a adaptación das receitas aos demais membros da familia. Con exactas indicacións sobre o valor nutritivo dos alimentos e o seu contido en calorías, proteínas, graxas, hidratos de carbono e fibra. Magníficas fotografías en cor, esquemas, táboas e debuxos explicativos.


Dieta moderna para
la reducción del ácido úrico y prevención de la gota

Esta dieta influiralle eficaz e positivamente no descenso das cifras de acedo úrico en sangue e, ao mesmo tempo, contribúe á prevención do desenvolvemento de complicacións como a pinga, os cálculos e a insuficiencia renal. Fáciles de preparar e con numerosos consellos prácticos para lograr os mellores resultados en calquera situación. Con pratos especiais e suxestións para guarnicións e especialidades da cociña integral, e para a adaptación das receitas aos demais membros da familia. Con exactas indicacións sobre o valor nutritivo dos alimentos e o seu contido en calorías, proteínas, graxas, hidratos de carbono e fibra. Magníficas fotografías en cor, esquemas, táboas e debuxos explicativos


Soy lo que como

Este libro propón, nun ton ameno e accesible, a forma máis adecuada de aprender a comer de xeito saudable, unha tarefa que achegará grandes beneficios á nosa saúde, e grazas á cal contaremos con máis e mellor enerxía á hora de atopar ese equilibrio físico e emocional tan desexado. Por esa razón Son o que como describe as propiedades dos alimentos e as bebidas que inxerimos, explica o estreito vínculo que os seus nutrientes manteñen co organismo e á súa vez recomenda, cal é o mellor modo de coidalo, que por suposto inclúe cultivar o tempo de lecer e esparexemento e realizar algún tipo de actividade física

No hay comentarios: